Vrijdag Bloemendag
Met bloemen het weekend in

Weekendboeket

Weekendboeket voor ondernemers én medewerkers

Verras jezelf, je collega’s of medewerkers met een prachtige bos verse bloemen voor in het weekend. Bijvoorbeeld om de mooie kwartaalcijfers te vieren, je medewerkers te bedanken voor hun inzet of gewoon omdat je blij met ze bent. Maar ook als zzp’er mag je jezelf of je partner weleens trakteren op iets leuks. Een mooie bos bloemen of weekendboeket op vrijdag is dan het ideale cadeau om te geven. 

Maak Vrijdag Bloemendag een begrip in je bedrijf en kies voor de boeketten- en bloemenservice van Bloemen Aan De Deur.

Vrijdag bloemendag afleveren bloemen

Wat is Vrijdag Bloemendag?

Nu we je enthousiast hebben gemaakt over Vrijdag Bloemendag leggen we je graag uit wat de mogelijkheden van onze bloemenservice voor jou als ondernemer zijn. Wil je regelmatig een verse bos bloemen of prachtig boeket ontvangen, kies dan voor een abonnement. Wij leveren een of twee keer per maand een verse bos rozen, chrysanten, seizoensbloemen of een met de handgemaakt veldboeket bij jou op kantoor af. Afhankelijk van jouw keuze betaal je per maand een abonnementsprijs, die per maand opzegbaar is. 

Verras jezelf of je medewerkers met een mooie bos bloemen of boeket en ga met een glimlach het weekend in.

Op dit moment leveren wij alleen nog bloemen in de regio Groot-Amsterdam, Amstelland en Zuid-Kennemerland.

Bloemenservice voor je bedrijfsverzamelgebouw

Maak Vrijdag Bloemendag een begrip in je bedrijfsverzamelgebouw en biedt je huurders deze fleurige en vrolijke service aan. Je hoeft ons alleen maar in contact te brengen met de ondernemers die bij jou een kantoorruimte of werkplek huren en wij regelen de rest.

  • Op het afgesproken tijdstip leveren wij persoonlijk de bloemen op locatie;
  • De ondernemers halen de bloemen op, bijvoorbeeld in de lobby;
  • Vanzelfsprekend nemen we ook een bloemetje mee voor de site manager;
  • Facturatie gaat rechtstreeks via de ondernemers;

 

Je kunt de bloemenservice ook zelf aanbieden, als extraatje, omdat je zo blij bent met je huurders of als onderdeel van je full-service kantooraanbod.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van deze bloemenservice voor jouw kantoorpanden? Neem dan contact met ons op via info@bloemenaandedeur.nl. We komen graag een keer langs om het concept toe te lichten. Nemen we direct een bloemetje mee.

Verras je medewerkers met bloemen

Goede kwartaalcijfers, een hele mooie nieuwe opdracht, een hoge score in het klanttevredenheidsonderzoek of gewoon omdat je heel blij bent met je mensen. Redenen genoeg om je medewerkers te bedanken. Bloemen zijn bij uitstek geschikt om mensen op een positieve manier te verrassen. Wat is er leuker en vrolijker dan een verse en kleurrijke bos bloemen? 

Verras je mensen eens met een bos bloemen of een prachtig veldboeket. Wij leveren vanaf 25 bossen bloemen of boeketten op maat bij jou aan de deur, zodat jij deze fleurige verrassing persoonlijk aan je medewerkers kan uitdelen. 

Wil jij je medewerkers eens verrassen? Neem dan contact met ons op via info@bloemenaandedeur.nl

Bos bloemen

Kies voor verse bloemen uit het seizoen en wordt iedere keer weer verrast met een verse bos prachtige bloemen.

Abonnement

Maak het jezelf makkelijk en kies voor een abonnement voor bloemen of boeket. Krijg iedere twee weken van ons nieuwe bloemen aan je deur.

vrijdag bloemendag

Weekendboeket

Kies voor een prachtig veldboeket met iedere keer weer andere bloemen uit het seizoen. Daar kun je echt mee thuiskomen. 

Oplossingen op maat

Wil je geen abonnement, maar wil je wel een keer (of meer) je medewerkers verrassen met een bos bloemen of boeket? Vanaf 25 medewerkers kunnen wij op maat leveren.

Ja, ik wil graag meer informatie over de bloemenservice van Bloemen Aan De Deur

Vul je gegevens in en geef aan over welk onderwerp je meer informatie wilt ontvangen. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.